Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Falešné dno na polykarbonátové gastronádoby chrání vaše jídlo a jeho chuť. Za pomocí děr odtékají tekutiny, proto je ideální variantou například ke skladování rozmrazujícího se masa nebo mořských plodů na ledě. Tekutiny se tak nedotýkají pokrmů, ale zůstanou na dně nádoby, a jídlo se nezkazí.
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji používat i v mikrovlnné...
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Falešné dno na polykarbonátové gastronádoby chrání vaše jídlo a jeho chuť. Za pomocí děr odtékají tekutiny, proto je ideální variantou například ke skladování rozmrazujícího se masa nebo mořských plodů na ledě. Tekutiny se tak nedotýkají pokrmů, ale zůstanou na dně nádoby, a jídlo se tak nezkazí.