Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Hledáte elegantní způsob, jak prezentovat šálky Basil z kolekce Allspice...
Obdélný talíř Thyme z kolekce Allspisce & Massilia dodá vašemu...
Podstavec Pepper z kolekce Allspice & Massilia se perfektně hodí k...
Znáte ten pocit, když máte několik šálků a k nim různé typy podšálků?...
Znáte ten pocit, když máte několik šálků a k nim různé typy podšálků?...
Gloš z kolekce Allspice & Massilia přináší na jídelní stoly...
Čtvercový talíř Chives z kolekce Allspice & Massilia spojuje...
Mělký talíř Vanilla z kolece Allspie & Massilia ocení všichni, kteří...
Falešné dno na polykarbonátové a polypropylenové gastronádoby CAMBRO chrání vaše jídlo a jeho chuť. Za pomocí děr odtékají tekutiny, a proto je ideální variantou například ke skladování rozmrazujícího se masa nebo mořských plodů na ledě. Tekutiny se tak nedotýkají pokrmů, ale zůstanou na dně nádoby, a jídlo se proto nezkazí.
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Falešné dno na polykarbonátové a polypropylenové gastronádoby CAMBRO chrání vaše jídlo a jeho chuť. Za pomocí děr odtékají tekutiny, a proto je ideální variantou například ke skladování rozmrazujícího se masa nebo mořských plodů na ledě. Tekutiny se tak nedotýkají pokrmů, ale zůstanou na dně nádoby, a jídlo se proto nezkazí.
Těsnící víko se dá použít nejen na polykarbonátové, ale také na polypropylenové gastronádoby CAMBRO. Lepší těsnost víka prodlužuje čerstvost jídla, brání jeho znečistění a pomáhá k zajištění HACCP, abyste vašim hostům mohli nabídnout to nejlepší. Ideálně se tak hodí k přepravě nebo skladování pokrmů. Zároveň se také snadno čistí, protože ho stačí dát do...
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Víko na polykarbonátovou gastronádobu udrží jídlo déle čerstvé a zabraňuje jeho znečišťování. Je proto ideální volbou k přepravě nebo uchovávání pokrmů a díky tomu, že ho můžete dát do myčky, se také snadno čistí.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Těsnící víko se dá použít nejen na polykarbonátové, ale také na polypropylenové gastronádoby CAMBRO. Lepší těsnost víka prodlužuje čerstvost jídla, brání jeho znečistění a pomáhá k zajištění HACCP, abyste vašim hostům mohli nabídnout to nejlepší. Ideálně se tak hodí k přepravě nebo skladování pokrmů. Zároveň se také snadno čistí, protože ho stačí dát do...
Polykarbonátová gastro nádoba je vyrobena z kvalitního polykarbonátu vhodného pro potravinářské provozy. Polykarbonátová gastronádoba je odolná až do +99st.
Skladujte, převážejte, ohřívejte nebo servírujte jídlo z transparentní, prakticky nerozbitné gastronádoby. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C a udrží pokrmy dlouho čerstvé. Na její výrobu se používá kvalitní polykarbonát, proto se nijak neohne ani nepopraská. Svou stohovatelností vám ušetří spoustu místa v kuchyni a můžete ji dát do mikrovlnné trouby.
Falešné dno na polykarbonátové gastronádoby chrání vaše jídlo a jeho chuť. Za pomocí děr odtékají tekutiny, proto je ideální variantou například ke skladování rozmrazujícího se masa nebo mořských plodů na ledě. Tekutiny se tak nedotýkají pokrmů, ale zůstanou na dně nádoby, a jídlo se nezkazí.