Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a tvarováná rukojeť dovoluje jednoduché uchopení.
Nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a tvarovaná rukojeť dovoluje jednoduché uchopení.
Nůž na dorty od značky Giesser vás ohromí svou kvalitou. Jeho čepel je tvrdá a na okraji má zoubky, které se poperou i s pevnou krustou, aniž by nůž nějak klouzal. Rukojeť se vyrábí ze špičkového plastu, a proto v ruce neklouže a pohodlně se drží. Po nakrájení ho můžete dát do myčky, ale kvůli kvůli ochraně zoubků doporučujeme umývat ručně.
Dvojitá čepel nože julienne pro mandolínu Swig Plus umožňuje strouhat velmi rychle i dlouhé kusy jakéhokoliv ovoce, zeleniny a jiných potravin. Vyrábí se z kvalitní nerezové oceli, která noži dodává odolnost a dlouhodobou výdrž.
Nůž od značky Giesser je symbolem dokonalé balance mezi mistrovsky naostřenou čepelí a lehkou rukojetí, která se pohodlně drží.
Nůž od značky Giesser je symbolem dokonalé balance mezi mistrovsky naostřenou čepelí a lehkou rukojetí, která se pohodlně drží.
Uzenářský nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Matně leštěné ostří nabízí optimální odolnost proti korozi. Kulatý hrot čepele zajišťuje větší bezpečnost při práci.
Komi japonská mandolína se pyšní přesnou a účinnou ostrou čepelí pod úhlem 35°pro snadnější krájení. Umožňuje krájení klasických plátků i julienne plátků o 2 a 4 mm. Velmi rychle a přesně nastavíte tloušťku řezu po 1 mm a také tloušťku čepele lze od 0 do 5 mm.
Diamantové kotouče. Dva stupně. Ostření, leštění (obtahování).
Diamantové kotouče. Dva stupně. Ostření, leštění (obtahování).
Nůž z kolekce Tora je symbolem bezkompromisním symbolem kvality garantované řemeslným zpracováním japonských mistrů. Elegantní design podtržený působivou rukojetí z černé magnolie vytváří nezapomenutelný dojem.
Uzenářský nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, která je kalená ve vakuu na tvrdost 56–57 podle Rockwella. Vysoce leštěný povrch zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti korozi a trvanlivost břitu a ruční honování zase dokonalou ostrost. S nožem se lehce manipuluje a...